Bel 070-2126994 voor advies op maat!|info@biodeco.nl
 • Mini zee-urn van Himalaya zout op het strand van Scheveningen, met de Noordzee op de achtergond De mini zee-urn van Himalaya zout op het strand

  Himalaya Zout-Urn Mini

  98.50 Incl. btw
  De Himalaya zout-urn mini is door ambachtslieden met de hand vervaardigd uit solide blokken Himalaya steenzout. De zout deposito's in deze regio zijn meer dan 250 miljoen jaar oud en zijn de zuiverste op aarde. De urn zal, eenmaal te water gelaten, binnen 4 uur oplossen.
 • De mooie witte Quartz Round mini zee-urn, op een rots opgesteld De witte Quartz Rond mini zee-urn op het strand met de Noordzee op de achtergrond

  Quartz Round Mini

  97.50 Incl. btw
  De zee-urn Quartz Round mini is vervaardigd van kwarts dat wordt gebonden door natuurlijke plantaardige extracten. De urn zal na het te water laten korte tijd drijven alvorens sierlijk naar de bodem te zinken. Hier zal de urn binnen twee dagen op natuurlijke wijze afbreken.
 • Strooikoker Burgundy

  18.5032.50 Incl. btw
  De strooikoker Burgundy is duurzaam, waardig en eenvoudig in het gebruik. De strooikoker bestaat uit twee kamers met een handig afneembare deksel waaronder een binnendeksel met een voor geperforeerde doordruk opening. Het formaat van de opening maakt gedoseerd en waardig verstrooien mogelijk. De strooikoker kan na gebruik worden gerecycled of gecomposteerd.
 • Detail van de biologisch afbreekbare zee-urn Samsara Zand op het strand van Scheveningen Biologisch afbreekbare zee-urn Samsara Zand op het strand in Scheveningen

  Zee-urn Samsara Zand

  125.00 Incl. btw
  De zee-urn Samsara Zand is met de hand vervaardigd van strandzand dat wordt gebonden door natuurlijke plantaardige extracten. De urn zal na het te water laten sierlijk naar de bodem zinken. Hier zal de urn binnen één uur op natuurlijke wijze zal afbreken en de as vrijgeven aan de elementen.
 • Strooikoker Bluebell Forrest

  18.5034.50 Incl. btw
  De strooikoker Bluebell Forrest is duurzaam, waardig en eenvoudig in het gebruik. De strooikoker bestaat uit twee kamers met een handig afneembare deksel waaronder een binnendeksel met een voor geperforeerde doordruk opening. Het formaat van de opening maakt gedoseerd en waardig verstrooien mogelijk. De strooikoker kan na gebruik worden gerecycled of gecomposteerd.
 • De mooie zee-urn Himalaya Zout, op het strand van Scheveningen De zout-urn Himalaya op het strand van Scheveningen, met de havenhoofden in de Noordzee op de achtergrond

  Himalaya Zout-Urn

  151.50 Incl. btw
  De Himalaya zout-urn is door ambachtslieden met de hand vervaardigd uit solide blokken Himalaya steenzout. De zout deposito's in deze regio zijn meer dan 250 miljoen jaar oud en zijn de zuiverste op aarde. De urn zal, eenmaal te water gelaten, binnen 4 uur oplossen.
 • De biologisch afbreekbare zee-urn Schildpad op het strand van Scheveningen, omringd door drie mini Schildpad zee-urnen De zee-urn Schildpad Mini, van gerecycled papier, op het strand van Scheveningen

  Zee-urn Schildpad Mini

  47.50 Incl. btw
  De Zee-urn Schildpad mini is door ambachtslieden met de hand vervaardigd van gerecycled biologisch afbreekbaar papier. De mini zee-urn Schildpad mini zal na het te water laten korte tijd drijven alvorens sierlijk naar de bodem te zinken. Hier zal de urn binnen korte tijd op natuurlijke wijze afbreken.
 • Strooikoker Zonnebloemenveld

  18.5034.50 Incl. btw
  De strooikoker Zonnebloemenveld is duurzaam, waardig en eenvoudig in het gebruik. De strooikoker bestaat uit twee kamers met een handig afneembare deksel waaronder een binnendeksel met een voor geperforeerde doordruk opening. Het formaat van de opening maakt gedoseerd en waardig verstrooien mogelijk. De strooikoker kan na gebruik worden gerecycled of gecomposteerd.
 • De biologisch afbreekbare mini Ocean Sand Footprints zee-urn op een rots voor helmgras De mini Ocean Sand Footprints zee-urn op het zand van Scheveningen voor de Noordzee
  De Ocean Sand Footprints mini-urn is vervaardigd van strandzand dat wordt gebonden door natuurlijke plantaardige extracten. Wanneer u de urn bijzet in het water zal deze korte tijd drijven alvorens sierlijk naar de bodem te zinken. Hier zal de urn binnen twee dagen op natuurlijke wijze afbreken. Kiest u ervoor om de urn bij te zetten in de aarde dan zal het, afhankelijk van de weersomstandigheden en de omstandigheden in de grond, enkele maanden duren voor deze is afgebroken.
 • De biologisch afbreekbare Sand Round zee-urn op het strand van Scheveningen De Sand Round zee-urn in de hand, op het strand van Scheveningen

  Zee-urn Sand Round

  145.00 Incl. btw
  De zee-urn Sand Round is vervaardigd van strandzand dat wordt gebonden door natuurlijke plantaardige extracten. De urn zal na het te water laten korte tijd drijven alvorens sierlijk naar de bodem te zinken. Hier zal de zee-urn Sand Round binnen twee dagen op natuurlijke wijze afbreken.
 • Strooikoker Duif

  18.5032.50 Incl. btw
  De strooikoker Duif is duurzaam, waardig en eenvoudig in het gebruik. De strooikoker bestaat uit twee kamers met een handig afneembare deksel waaronder een binnendeksel met een voor geperforeerde doordruk opening. Het formaat van de opening maakt gedoseerd en waardig verstrooien mogelijk. De strooikoker kan na gebruik worden gerecycled of gecomposteerd.
 • De biologisch afbreekbare zee-urn Classic Aqua, op het strand van Scheveningen voor de branding van de Noordzee Zee-urn Classic Parel, biologisch afbreekbare urn in het duinzand

  Zee-urn Classic

  143.50 Incl. btw
  De zee-urn Classic is gemaakt van aan lucht gedroogde klei, het buitenoppervlak van de urn is van gelatine en handmatig beschilderd met milieuvriendelijke verf op waterbasis. Het ontwerp van de urn is zo dat deze bij het te water laten kort zal drijven alvorens sierlijk naar de bodem te zinken. Na het te water laten zal de urn binnen drie dagen op natuurlijke wijze afbreken.
Go to Top